sve kategorije
Sidreni vijci

Nehrđajući čelik Ugljični čelik Dynabolt klizni ekspanzijski vijak


Mjesto podrijetla:

Šangaj / Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Broj modela:

M5-M72, 1/4”--3”

Certifikacija:

ISO9001-2018

UPIT
Opis

Minimalna narudžba Količina:

200 kg ili ovisno o zahtjevu

Cijena:

0.1 USD-0.5 USD po veličini

Pakiranje Detalji:

Rasuto u kartonu ili malom pakiranju pa na paleti

Vrijeme isporuke:

15-30 dana ili na temelju zahtjeva

Uvjeti plaćanja:

TT, LC, Western Union

Nabava Sposobnost:

1000 tona/godina

Ne hrđajući Čelik Ugljični čelik Dynabolt sidro rukava Ekspanzijski vijak Kratki detalji:

1. Zaliha za sve standardne artikle, najbrže vodeće
2. OEM i ODM su prihvatljivi
3. Dobavljač i izvoznik inbus vijaka iz Kine
4. Visoko kvalificirani timovi dostupni za pružanje stručnih savjeta i rješenja

Proizvođač i dobavljač ekspanzijskog vijka Dynabolt s čahurom od nehrđajućeg čelika - T&Y hardver:

Sidra s čahurom od nehrđajućeg čelika najbrži su, laki i fleksibilni sustav za sidrenje spojnica. Najbolja i idealna dubina za anker s čahurom od nehrđajućeg čelika je promjer najmanje četiri vijka ili 2 inča. Ovisno o veličini može držati vrlo teške metale. T&Y Hardware vodeća je tvrtka za proizvodnju ekspanzijskih vijaka od nehrđajućeg čelika u Kini.
Izvozimo sve vrste pričvrsnih elemenata uključujući ankere za betonske rukavce, dynaboltove od nehrđajućeg čelika i druge. Iskusni smo u opskrbi visokokvalitetnih standardnih zatvarača diljem svijeta. Ekspanzijski vijak od nehrđajućeg čelika kojeg proizvodi T&Y Hardware vrlo je pouzdan. Može se koristiti za svaki beton, ciglu ili blok.
T&Y Hardware nudi vam ekspanzijske vijke visoke čvrstoće od nehrđajućeg čelika s čahurom za sve veličine. Za M6, M8, M10, M12 i M16 dostupni su i sidreni vijci. Promjer konca je 8 mm, a ukupna dužina 70 mm. Dakle, ovaj sidreni vijak s čahurom od nehrđajućeg čelika najbolji je tip šesterokutne glave. Ovo su sidreni vijci od nehrđajućeg čelika s vanjskom završnom obradom koji su pouzdani za vaš projekt.

T&Y Hardware nudi najbolje ekspanzijske vijke visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika za izvoz:

T&Y Hardware je tvrtka posvećena hardverskoj industriji koja kontinuirano istražuje pričvršćivače i razvija nove, učinkovite i visokokvalitetne pričvršćivače. Dizajniramo najkvalitetnije anker vijke koji se mogu koristiti u ogradama, protuprovalnim vratima i prozorima, također za uređenje vašeg doma i inženjerske projekte, klimatizaciju i drugo. Vrlo je jednostavno postaviti pomoću ključa.
Ovo su sidreni vijci za teške uvjete rada koji će vam omogućiti da ih koristite u bilo kojem projektu. To može biti jednostavan ili težak projekt. Još jedna prednost anker vijaka od nehrđajućeg čelika tvrtke T&Y Hardware je antikorozivna. Tako je ekološki prihvatljiv. Za vaše unutarnje i vanjsko okruženje, ekspanzijski vijak od nehrđajućeg čelika savršen je za korištenje.
T&Y Hardware nudi veliku količinu kompletnog asortimana anker vijaka od nehrđajućeg čelika za izvoz. Uz to, nudimo vam sve vrste i veličine dynaboltova od nehrđajućeg čelika, ekspanzionog čahurnog sidra, čahurnog sidra sa šesterokutnom glavom, čahurnog sidra sa šesterokutnom glavom, čahurnog sidra sa šesterokutnom maticom i čahure za nožni vijak. Bez obzira trebate li anker vijke od nehrđajućeg čelika s čahurom s ravnom glavom ili sidreni vijak od nehrđajućeg čelika s čahurom s maticom, T&Y Hardware je vaš najpouzdaniji proizvođač pričvršćivača.

Najbolja izvozna kvaliteta za kompletnu liniju ekspanzionih vijaka za ankere - T&Y hardver:

T&Y Hardware također nudi kompletnu liniju ankera. Bez obzira radi li se o vašem projektu od betona, cigle, blokova ili drva, možete se osloniti na naše ankerne vijke i anker vijke. Za brzu otpremu dostupna su i čahurna sidra za drvo.
T&Y Hardware je najistaknutija vodeća tvrtka za proizvodnju zatvarača u Kini. Imamo mnogo zadovoljnih kupaca iz Sjeverne Amerike, Zapadne Europe, Južne Amerike, Bliskog Istoka i Jugoistočne Azije. Mi smo proizvođač certificiran za standard kvalitete ISO 90001: 2015. Kao iskusna industrija hardvera od 2009., T&Y Hardware uvijek razumije vašu bolnu točku. Dizajnirali smo i uredili naše proizvode i usluge tako da budu prilagođeni kupcima, da ne trebaju nikakvu pomoć dok trguju s nama.
Mi smo najbrži proizvođač spojnih elemenata od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće i kvalitete u Kini. Nudimo 100% izvoz standardnih jakih kartona s drvenim paletama. Ako trebate brzu dostavu, možemo je obraditi u roku od deset dana za pričvršćivače od nehrđajućeg čelika. Nudimo i prilagođene ponude za pomoć vašem projektu. Pošaljite svoj upit sada kako biste saznali više o ekspanzionom vijku s čahurama sidra tvrtke T&Y Hardware. Preuzmite naš katalog sada.

potvrda

2Certifikacija1

Izložba

Izložba

Povratne informacije korisnika

povratne informacije kupaca (2)

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT