sve kategorije
Navojna šipka od ugljičnog čelika i nehrđajućeg čelika

Navojna šipka od ugljičnog čelika i nehrđajućeg čelika

Početna> Proizvodi > Navojna šipka od ugljičnog čelika i nehrđajućeg čelika

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M Svornjaci vijci navojna šipka


Mjesto podrijetla:

Šangaj / Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Broj modela:

M5-M72, 1/4”--3”

Certifikacija:

ISO9001-2018

UPIT
Opis

Minimalna narudžba Količina:

200 kg ili ovisno o zahtjevu

Cijena:

0.3 USD-0.5 USD po veličini

Pakiranje Detalji:

Rasuto u kartonu ili malom pakiranju pa na paleti

Vrijeme isporuke:

15-30 dana ili na temelju zahtjeva

Uvjeti plaćanja:

TT, LC, Western Union

Nabava Sposobnost:

1000 tona/godina

Astm a193 gr B7 B7M B8 B8M Svornjaci vijci navojna šipka Brzi detalji:

1. Zaliha za sve standardne artikle, najbrže vodeće
2. OEM i ODM su prihvatljivi
3. Navojna šipka Dobavljač i izvoznik iz Kine
4. Visoko kvalificirani timovi dostupni za pružanje stručnih savjeta i rješenja

Tvoj najbolji Vijak s klinom Manufacturer & Supplier (A193 B7, B7M,B8,B8M) - T&Y Hardware:

Vaš broj jedan proizvođač i dobavljač za svornjake s navojem od nehrđajućeg čelika i metričke svornjake s navojem - Kupite svornjake s navojem A193, svornjake B7 i svornjake B7M. Dva najčešća vijka od nehrđajućeg čelika su vijci od nehrđajućeg čelika 304 i vijci od nehrđajućeg čelika 316, a T&Y Hardware je jedna od vodećih tvrtki za proizvodnju ss vijaka za sve uobičajene i rijetke veličine tipa ili razreda. To je mjesto gdje možete nabaviti vrhunske ss svornjake koji imaju izvrsna mehanička svojstva s visoko održavanim ISO smjernicama.
Naše navojne šipke i navojni svornjaci u potpunosti su od nehrđajućeg čelika kako bi se osigurala veća čvrstoća za sve konstrukcijske namjene. Možete koristiti sve vijke s navojem za međusobno pričvršćivanje velikih dijelova. Osim toga, može pružiti pouzdan i trajan spoj za vaše strojeve i druge primjene. T&Y Hardware proizvodi vijke od nehrđajućeg čelika koji su lagani i isplativi. Vijci s navojem od nehrđajućeg čelika proizvedeni od strane T&Y Hardware-a su 100& sigurni i zajamčeni. Posjedujemo certifikat kvalitete ISO: 9001, koji označava naš standard proizvodnje. Naši vijci s navojem također su certificirani prema standardima ASME, ASTM i DIN.

Vaš najistaknutiji i najpouzdaniji izvor za proizvođača i dobavljača klinova od nehrđajućeg čelika - T&Y hardver:

Shanghai T&Y Hardware Industry Co. Ltd. može isporučiti svaki raspon veličina i vrsta. Možete pristupiti našim vijcima od nehrđajućeg čelika od m6 do m100. Nudimo vam i proizvedene svornjake prilagođenih veličina. Dakle, ne morate brinuti o svom projektu.
1.1.1T&Y Proizvođači hardvera:
● Vijak s ukupnim navojem od nehrđajućeg čelika,
● Navojna šipka od nehrđajućeg čelika,
● Vijci za slavinu od nehrđajućeg čelika,
● Vijci s dvostrukim navojem od nehrđajućeg čelika,
I više od toga.
T&Y Hardware is your 100& trusted and reliable manufacturer for ss studs' bolts that provide the most secure fastener. Our other products are: vijak za drvo threaded studs, single end threaded studs, threaded step studs, threaded rod bar, left-handed and right-handed dual threaded studs, and metric threaded studs.

T&Y Hardware – vrhunska tvrtka za proizvodnju klinova i vijaka od nehrđajućeg čelika:

T&Y Hardware ima mjesečni proizvodni kapacitet od 500 tona klinova i vijaka koji može zadovoljiti bilo koju količinu potražnje. Osiguravamo najveću zaštitu proizvođača kako bismo vam ga isporučili, posebno za vijke s vijcima od nehrđajućeg čelika 304 i svornjake od nehrđajućeg čelika 316. Budući da nudimo cijeli niz navojnih šipki, možete nabaviti sve ASTM A193 vijke bez obzira trebate li B7 ili legura čelika, B8M ili 316 nehrđajućeg čelika vijke, B8 ili AISI 304 nehrđajućeg čelika vijke. Također imamo klinove od nehrđajućeg čelika klase 1 za B8 i B8M.
T&Y Hardware industrija također dizajnira i proizvodi klinove za tri najbolje tvrtke za namještaj u Europi. Imamo širok raspon zadovoljnih kupaca diljem svijeta. S našim 15 godina rada na izvozu vijaka i drugih pričvršćivača, razvili smo odličan model za isporuku najboljeg pričvršćivača za vas. T&Y Hardware također ima 10 godina radnog iskustva kao vrhunska hardverska tvrtka u SAD-u. Tako da nam možete poslati svoje podatke o projektu i specifikaciju pričvršćivača, mi ćemo vam pružiti najbolje iskustvo korištenja bilo kojeg vijka s navojem od nehrđajućeg čelika.

primjena


2Primjena

potvrda

Certifikacija1

Izložba

Izložba

Povratne informacije korisnika

Povratne informacije korisnika

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT