sve kategorije
Nehrđajući vijci

Nehrđajući vijci

Početna> Proizvodi > Nehrđajući vijci

DIN 933 din931 Inox nehrđajući čelik Duplex čelični šesterokutni vijak s šesterokutnom glavom


Mjesto podrijetla:

Šangaj / Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Broj modela:

M5-M72, 1/4”--3”

Certifikacija:

ISO9001-2018

UPIT
Opis

Minimalna narudžba Količina:

200 kg ili ovisno o zahtjevu

Cijena:

0.1 USD-0.5 USD po veličini

Pakiranje Detalji:

Rasuto u kartonu ili malom pakiranju pa na paleti

Vrijeme isporuke:

15-30 dana ili na temelju zahtjeva

Uvjeti plaćanja:

TT, LC, Western Union

Nabava Sposobnost:

1000 tona/godina

DIN 933 din931 Inox Nehrđajući čelik Duplex čelik Šesterokutni vijak šesterokutni vijci Brzi detalj:

1. Zaliha za sve standardne artikle, najbrže vodeće
2. OEM i ODM su prihvatljivi
3. Dobavljač i izvoznik inbus vijaka iz Kine
4. Visoko kvalificirani timovi dostupni za pružanje stručnih savjeta i rješenja

T&Y hardver - DIN 933 din931 Inox Duplex čelični šesterokutni vijci s šesterokutnom kapicom Dobavljač i proizvođač u Kini.

Proizvođači šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika T&Y Hardware su:
T&Y Hardware je pouzdan izvor za sav materijal. Za korištenje vaših konstrukcijskih i industrijskih automobilskih i građevinskih tvrtki, mi smo pouzdani proizvođači šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika.
Naši su proizvodi naširoko cijenjeni jer nema kompromisa s kvalitetom. Koristimo najkvalitetniji materijal dok proizvodimo spojnice najsigurnije kvalitete. Naš pričvršćivač jedan je od dugotrajnih materijala koji koristi praktičan svijet uz pouzdanu uslugu. Provjerite našu bogatu arhivu kako biste dobili svoj proizvod.
T&Y Hardware ima 19 godina iskustva sa šesterokutnim vijcima od nehrđajućeg čelika. Također imamo sve klase spojnica, uključujući 18-8 / 304, 316 nehrđajući. Zašto brinete o svom tipu B8 inox šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika i vijaka od legura, kada postoji T&Y hardver s kvalitetom i pristupačnom cijenom.
Budući da postoje razne vrste pričvrsnih elemenata s velikom raznolikošću, fokusiramo se na sve njih da budu vaše rješenje na jednom mjestu. Stilovi glave, oblici niti, oblici ramena i stilovi točka dostupni su za izvoz. Bilo da se radi o šesterokutnim vijcima ili maticama od nehrđajućeg čelika, pričvršćivači od nehrđajućeg čelika proizvode se uz striktno praćenje proizvoda prema ISO9001.
T&Y Hardware uvijek daje prednost postupku strojne obrade za proizvodnju širokog spektra spojnih elemenata u malim proizvodnim serijama. A za druge, metoda hladnog zaglavljivanja je najprikladnija za održavanje karakteristika svih modela spojnica.

Dobavljači najoriginalnijih šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika - T&Y hardver:

T&Y Hardware nudi punu ponudu šesterokutnih vijaka i matica od nehrđajućeg čelika. Imamo dosta šesterokutnih vijaka i matica od nehrđajućeg čelika za izvoz. T&Y Hardware također ima 15 godina iskustva u izvozu šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika diljem svijeta.
Za vaše bolje iskustvo dizajniramo šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika prema najpouzdanijem modelu. T&Y Hardware koristi najnoviju visoku tehnologiju za inox šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika. Naš visokokvalitetni zatvarač također je dizajniran za tri najbolje tvrtke za namještaj u Europi.
Ovi pričvršćivači od nehrđajućeg čelika otporni su na slani sprej. Za vijke od nehrđajućeg čelika 316 Inox, T&Y Hardware dodaje dodatnu vrijednost u svojoj bogatoj ponudi pričvrsnih elemenata. Dostupan je u bilo kojem promjeru. Također je prilagodljiv za korištenje u različitim situacijama.

Svi prototipovi šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika T&Y Hardware proizvođača pričvršćivača od nehrđajućeg čelika:

Za materijale od nehrđajućeg čelika nudimo pune navoje, komponente za pričvršćivanje, industrijske i građevinske spojne elemente. Također je dizajniran sa šesterokutnom glavom. Sljedeći prototipovi dostupni su na skladištu.
● Vijci od nehrđajućeg čelika M10
● Vijci od nehrđajućeg čelika M8
● Vijci od nehrđajućeg čelika M6
● Vijci od nehrđajućeg čelika M12
Bez obzira trebate li drugu duljinu, veličinu niti ili stil glave. T&Y Hardware također nudi sve varijante za dodatni materijal, vanjsku završnu obradu, ocjenu i klasu proizvođača.
Kao najizvrsnije inox šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika, T&Y Hardware nudi ove ASTM-304 i A2, A4 vijke od nehrđajućeg čelika s DIN/ISO certifikatom. U asortimanu od nehrđajućeg čelika 18-8, imamo s30400 vijke, koji su standardniji od bilo kojeg drugog proizvođača spojnica. Također i za pričvršćivače od nehrđajućeg čelika A2 i A4 od nehrđajućeg čelika.
Osim ovih kolekcija, T&Y Hardware također proizvodi duplex 2205 vijke, matice i vijke s prilagođenim specifikacijama. Ako tražite inox šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika izrađene od aluminija, pogledajte naš katalog na našoj web stranici. Kao vodeća tvrtka za inox šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika, predani smo ispunjavanju vaših potreba za materijalima za spajanje. Kao što su BSF matice i vijci od nehrđajućeg čelika uključeni su u zalihe dostupne za izvoz.

primjena


2Primjena

potvrda

Certifikacija1

Izložba

Izložba

Povratne informacije korisnika

Povratne informacije korisnika

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT