sve kategorije
Nehrđajući vijci

Nehrđajući vijci

Početna> Proizvodi > Nehrđajući vijci

Inox nehrđajući čelik Duplex čelik Din603 Din 608 Vijci s nosačem


Mjesto podrijetla:

Šangaj / Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Broj modela:

M5-M72, 1/4”--3”

Certifikacija:

ISO9001-2018

UPIT
Opis

Minimalna narudžba Količina:

1000 kg ili ovisno o zahtjevu

Cijena:

0.1 USD-0.5 USD po veličini

Pakiranje Detalji:

Rasuto u kartonu ili malom pakiranju pa na paleti

Vrijeme isporuke:

15-30 dana ili na temelju zahtjeva

Uvjeti plaćanja:

TT, LC, Western Union

Nabava Sposobnost:

1000 tona/godina

Inox nehrđajući čelik Duplex čelik Din603 608 dinara Nosivi vijci Brzi detalji:

1. Zaliha za sve standardne artikle, najbrže vodeće
2. OEM i ODM su prihvatljivi
3. Dobavljač i izvoznik inbus vijaka iz Kine
4. Visoko kvalificirani timovi dostupni za pružanje stručnih savjeta i rješenja

T&Y Hardware je vodeći proizvođač zavrtnja Din603 Din 608 u Kini.

Postoji mnogo varijanti i tipova vijaka, Din603 Din 608 Vijci za kočiju  može se koristiti u T-žljebovima, obično na grubim strukturama. T&Y Hardware nudi najsnažnije inox nehrđajuće čelične vijke Din603 Din 608 za vaš rad. Nudimo cijelu liniju inox nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 Carriage vijaka s širokim rasponom veličina. T&Y Proizvođač hardvera najjači i pristupačni Inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 Vijci za nosače na koje se možete osloniti bez razmišljanja. Imamo za izvoz spremne međunarodne standardne vijke od inox nehrđajućeg čelika Din603 Din 608.
Inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 Vijci za nosače koje proizvodi T&Y Hardware imaju najbolju sposobnost spajanja dvaju komada zaostajanja. Osmislili smo oštricu s najboljim potencijalom i napravili od nje izvrstan metalni vijak kako bismo dobili trajnu i snažnu vezu zaostajanja. Bez obzira koristite li vijak s ravnim glavama, okruglim glavama ili ovalnom glavom, T&Y Hardware može za vas osigurati originalne i najkvalitetnije inox nehrđajuće čelične vijke Din603 Din 608.
T&Y Hardware made Inox Nehrđajući čelik Din603 Din 608 Noseći vijci od mekšeg metala tako da možete dobiti deblji vijak od vijaka za suhozid. Budući da su naši inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 Carrige vijci otporniji na pucanje, možete ih upotrijebiti kao najbolju alternativu umjesto upotrebe vijaka za suhozid za projekte zaostalih radova. T&Y Hardware proizveden od inoxa od nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 Vijci nosača neće puknuti tijekom instalacije. Stoga je sigurniji i lakši za korištenje za vaše velike operacije.

Najbolji inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 Proizvođač vijaka u Kini - T&Y hardver.

T&Y Hardware nudi opsežnu ponudu inox nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 vijaka s nosačem. Bez obzira trebate li bilo koju veličinu, vrstu ili promjer prema vašim potrebama. Imate opsežnu kolekciju spremnu za izvoz. Najčešći tipovi su okrugli zaporni vijci, zaporni vijci s rešetkastom glavom, čvrsti mesingani zaporni vijci. Također imamo 1-1/4 duljine vijke za zaostajanje, vijke za zaostajanje 21/2 duljine, vijke za zaostajanje od tri duljine.
T&Y Hardware također proizvodi i izvozi vijke za trupce od nehrđajućeg čelika međunarodne kvalitete i vijke za trupce od nehrđajućeg čelika. Ovo su neki od najtvrđih spojnih elemenata koji se obično koriste za spajanje teških i prevelikih lamela ili drvene građe. Nosivi vijci od nehrđajućeg čelika Inox Din603 Din 608 i kvadratni vijci od nehrđajućeg čelika koje isporučujemo iznimno su jednostavni i jednostavni za ugradnju.
Ovo možete jednostavno koristiti za sve teške materijale koji nose intenzivno opterećenje. Također koristimo maticu koja naše inox nehrđajuće čelične vijke Din603 Din 608 s nosačem i četverokutne vijke od nehrđajućeg čelika čini moćnijim i jačim. Također osigurava sigurnost i snagu za držanje materijala zajedno.

Zašto je T&Y Hardware vaš najbolji proizvođač i izvoznik vijaka od inoxa od nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 u Kini:

T&Y Hardware je ultimativni izvor za vaše inox nehrđajuće čelične vijke Din603 Din 608. Bez obzira želite li Inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 vijke s nosačem ili vijke s ravnom glavom, T&Y Hardware je i dalje vaš najbolji proizvođač u Kini. Imamo više od 20 godina iskustva u proizvodnji i izvozu spojnih elemenata diljem svijeta. Potrebno nam je minimalno vrijeme da isporučimo pričvršćivače blizu vaših vrata kako bismo vam pružili najbolja iskustva.
Inox nehrđajući čelik Din603 Din 608 Nosač zavrtnjeva isporučuje T&Y Hardware je premium 305 otporan na koroziju. Dakle, nema opasnosti od oštećenja. Naš klijent iz Europe i Amerike voli mnogo inox nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 Carriage vijaka jer je jednostavna i brza pri ugradnji. T&Y Hardware je iskusni viši inženjer koji godinama radi na istraživanju i razvoju za poboljšanje vašeg zatvarača.
Proizvodimo sve pričvršćivače, uključujući inox nehrđajućeg čelika Din603 Din 608 svornjake i vijke i vijke za pričvršćivanje od nehrđajućeg čelika. Dugotrajan je i ima i garanciju. Možemo isporučiti skupnu narudžbu, bez obzira radi li se o carinskom zahtjevu ili ne. Odmah nam pošaljite svoje podatke kako bismo dobili najbolje inox nehrđajuće čelične vijke Din603 Din 608 za vaš projekt.

potvrda

Certifikacija1

Izložba

Izložba2

Povratne informacije korisnika

Povratne informacije korisnika

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT