sve kategorije
Nehrđajući vijci

Nehrđajući vijci

Početna> Proizvodi > Nehrđajući vijci

Inox nehrđajući čelik (M5-M36) Din 912 imbus vijci s utičnicom


Mjesto podrijetla:

Šangaj / Zhejiang, Kina

Brand Name:

T&Y

Broj modela:

M5-M72, 1/4”--3”

Certifikacija:

ISO9001-2018

UPIT
Opis

Minimalna narudžba Količina:

200 kg ili ovisno o zahtjevu

Cijena:

0.1 USD-0.5 USD po veličini

Pakiranje Detalji:

Rasuto u kartonu ili malom pakiranju pa na paleti

Vrijeme isporuke:

15-30 dana ili na temelju zahtjeva

Uvjeti plaćanja:

TT, LC, Western Union

Nabava Sposobnost:

1000 tona/godina

Inox nehrđajući čelik (M5-M36) Din 912 imbus vijci s utičnicom i poklopcem Brzi detalji:

1. Zaliha za sve standardne artikle, najbrže vodeće
2. OEM i ODM su prihvatljivi
3. Dobavljač i izvoznik inbus vijaka iz Kine
4. Visoko kvalificirani timovi dostupni za pružanje stručnih savjeta i rješenja

Najbolji svi vijci od nehrđajućeg čelika DIN 912 Šesterokutni vijcii Šesterokutni vijak Proizvođač u Kini - T&Y Hardware

Kada trebate uobičajeni pričvršćivač, možete upotrijebiti mnoštvo primjena, podsjećajući na šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika Din 912. Šesterokutni od nehrđajućeg čelika vijci s glavom vrlo su standardan i praktičan pričvršćivač za upotrebu u hardveru. T&Y Hardware proizvodi ISO: 9001-2015 standard kvalitete, nehrđajući čelik Din 912 Svi vijci šesterokutni vijci. Kao vodeća istaknuta tvrtka za proizvodnju i opskrbu zatvarača, nudimo kompletnu liniju šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika Din 912 sa šest strana.
Ovi šesterokutni vijci od nehrđajućeg čelika Din 912 vrlo su jednostavni i laki za ugradnju. Bez obzira koristite li nasadni alat ili ključ, šesterokutni vijci od nehrđajućeg čelika Din 912 vrlo se brzo postavljaju bez muke. Pruža vam sjajno iskustvo tijekom korištenja za bilo koju kućnu, poslovnu, komercijalnu ili industrijsku primjenu. Može stvoriti čvrstu vezu s podlošcima i maticama. Sve veličine, promjeri i varijante nehrđajućeg čelika kvalitete 304 Din 912. Svi vijci šesterokutni vijci dostupni su i spremni za izvoz u T&Y hardveru. T&Y Hardware nudi vijke od nehrđajućeg čelika visoke vlačne čvrstoće, koji imaju veću vlačnu čvrstoću, proizvedene od nehrđajućeg čelika kvalitete 316.

Visokokvalitetni SS vijci sa šesterokutnom glavom spremni za izvoz i šesterokutni vijci od nehrđajućeg čelika tvrtke T&Y Hardware

Potrebno nam je minimalno vrijeme za pripremu ili slanje narudžbe za otpremu. Kao namjensko i cjelovito rješenje za sve šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika Din 912, možete naručiti bilo koju prilagođenu specifikaciju prema svojim zahtjevima. Možete koristiti naše sve šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika Din 912 na maticu ili rupu istog promjera i veličine navoja. Imamo inteligentno jamstvo za vaše ss 304 Din 912 sve šesterokutne vijke i neće se pokvariti nakon dugog vremena korištenja. Naš certifikat kvalitete može osigurati pouzdanje u T&Y hardver.
Isto s nehrđajućim čelikom Din 912 svi vijci šesterokutni vijci, T&Y Hardware izvozi veliki izbor vijaka sa šesterokutnom glavom od nehrđajućeg čelika i šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika. Ovi vijci sa šesterokutnom glavom od nehrđajućeg čelika i vijci sa šesterokutnom glavom mogu koristiti podlošku. Za vaše građevinske, industrijske projekte i dijelove strojeva za popravke to je vrlo prikladan i učinkovit spoj. T&Y Hardware proizvodi sve veličine, vrste i stupnjeve šesterokutnih vijaka od nehrđajućeg čelika za različite stupnjeve i metale. U skladu s vašom primjenom, možete odabrati bilo koji promjer ili specifikaciju iz naše velike proizvodnje. Za vašu prilagođenu narudžbu, T&Y Hardware je uvijek tu da vam pruži najbolje iskustvo.

T&Y hardver - Nabavite veliki izbor šesterokutnih vijaka, metričkih vijaka od nehrđajućeg čelika s prilagođenim zahtjevima

T&Y Hardware kontinuirano istražuje i razvija spojnice kako bi poboljšao kvalitetu i korisničko iskustvo. Za vaše bolje korisničko iskustvo dizajnirali smo naše šesterokutne vijke od nehrđajućeg čelika i kapičaste vijke tako da mogu odgovarati čegrtaljki ili ključu. Tako da vam je sada lakše zategnuti vijak u svoj projekt. Može savršeno funkcionirati za vaš vijčani spoj. Imamo sve kvalitete za vijke sa šesterokutnom glavom od nehrđajućeg čelika, vijke i vijke s kapom tako da možete pronaći sve varijante za svaku svoju upotrebu, kao što su mali motori, popravci i održavanje drvenih dijelova i drugi građevinski projekti.
Naši metrički imbus vijci od nehrđajućeg čelika imaju sposobnost borbe protiv korozije. Otporniji je na koroziju od ostalih vijaka od nehrđajućeg čelika. Sve različite duljine, veličine, stilovi glava i materijali također su dostupni za izvoz s m7 imbus vijcima od nehrđajućeg čelika.

primjena


2Primjena

potvrda

Certifikacija1

Izložba

Izložba

Povratne informacije korisnika

Povratne informacije korisnika

Pitanja i odgovori kupaca
    Ne odgovara nijednom pitanju!

UPIT